The brand

Om Bardvier

Bardvier är ett modernt klädmärke för herrar som erbjuder både skjortor och accessoarer. Vi är ett litet modehus med passform och kvalitet som röd tråd i alla produkter vi lanserar.

Vi har börjat vår resa med att huvudsakligen rikta in oss på skjortor med en slim fit passform. Vår vision och strävan är att möjliggöra att män ska kunna köpa skjortor tillverkade av tyger i högsta kvalité med en skarp look till bästa möjliga pris.

embroidery-987865

Kvalité

Vi har ett väl präglat kvalitetstänk.  Våra tyger hämtar vi ifrån några av Europas störa tyghus som i branschen är kända som flaggskepp för kvalitet. Vi låter sedan sömnaden utföras av specialiserade klädmakare med många års erfarenhet.

mannequin-2566559

Passform

Passformen är förmodligen en av de viktigaste komponenterna för en snygg skjorta. Detta är vi väl medvetna om och vi är oerhört stolta över vår passform. Den är slimfit och anpassad för att ge en välskräddad känsla.

 

tie-690084

Stil

Vi håller oss stilmässigt okomplicerade. Klassiskt, cleant och skarpt lyder vårt måtto. Vi håller vad vi kallar för en ”sharp look”, vilken följer en dressad och välklädd linje. Med klassiska färger och mönster skapar vi tidlösa skjortor.

Vårt arbete

Vi designar i Sverige, tillverkar i sydeuropeiska kvalitetstyger och låter oss inspireras av den stil vi ser hos modemedvetna affärsmannen från New York. Den mannen som är på väg någonstans, som har ett mål, som känner igen kvalité oavsett produkt och sammanhang.

Genom vår redan nämnda vision att erbjuda er kunder toppkvalitet till bästa möjliga pris så vill vi steg för steg flytta in i era garderober och ge er möjligheten att klä er med en premiumkänsla varje dag.

Men ta oss inte på orden, utan testa själv!