The brand

Hur berättar du en historia om varför Bardvier startade? Hur förklarar du processerna som tagit oss dit vi är idag? Och framförallt, varför skulle du vilja läsa den?

Vi skulle kunna berätta vår historia precis som alla andra, vi skulle kunna instämma i kören med att den moderna gentlemannen aldrig har varit så modern och inne som han är just nu. Vår historia skulle kunna innefatta vår bakgrund, där vi, precis som alla andra berättar om vår innerliga passion för kläder och mode. Den skulle definitivt kunna innehålla våra år av erfarenheter från olika branscher i olika städer runt om i världen. Stockholm, Barcelona, Nice, London och New York skulle kunna nämnas som inspirationskällor.

Hur vi, precis som alla andra, noga utvalt vår kollektion. Vi skulle kunna romantisera våra långa nätter och nitlotter vi gått på för att komma dit vi är idag.

IMG_2482

Eller varför inte lyfta fram oss bakom kulisserna på Bardvier? Där ni får en inblick i våra prestationer och vad det är vi vill åstadkomma. Hur vi fick vår idé när vi själva letade kläder som vi tycker matchar vår stil. Hur vi själva inte vill vika från kvalité, men inte betala ett överpris.

Varför skulle vi inte berätta om hur viktigt det är idag att klä sig snyggt. Vilken speciell upplevelse det är när du har köpt något med en premiumkänsla idag. Vi skulle definitivt kunna lyfta fram att det är precis därför vi har startat Bardvier. Vår berättelse skulle kunna vara fylld med anledningar till att vi skall bli ditt självklara val när du köper din skjorta, slips eller senaste accessoar.

Ja, vi skulle kunna skriva alla de här sakerna. Men. Det enda vi vill säga är: Vår första kollektion Harvey har vi tagit fram för dem som älskar kvalité. För alla där ute som älskar att vara välklädda. Vår inspiration till denna kollektion är den modemedvetna affärsmannen från New York. Den mannen som är på väg någonstans, den mannen som har ett mål och den mannen som känner igen kvalité oavsett produkt. Vi vill steg för steg flytta in i era garderober och ge er möjligheten till att klä er i premiumprodukter varje dag.

Vårt mål är att representera alla er som instämmer med ”you can never be overdressed or overeducated ” .

I våra grundtankar hittar vi passform samt kvalité som A&O, där det är väldigt viktigt för oss att ni är medvetna om att Bardvier är slimfit. Vi använder oss bara av de bästa materialen i alla våra produkter.

Men ta oss inte på orden, utan testa själv! Klä dig så som du förtjänar att klä dig, välkommen till Bardvier!