F.A.Q.

Vanliga frågor

När du besöker en produkt så finner du till höger om bilden som du granskar en länk som heter ”Storleksguide”. Klickar du på länken så kommer du vidare till en guide som hjälper dig att välja rätt storlek.

Normal leveranstid är mellan 1-3 arbetsdagar. Om du lägger din beställning innan kl. 17.00 så skickar vi den samma dag. Om du lägger din beställning efter kl. 17.00 så skickar vi den under nästkommande arbetsdag.

Vi bjuder alltid på frakten oavsett hur lite eller mycket du väljer att beställa. Du som kund har också alltid fri retur. Vill du returnera eller byta en vara så kontaktar du oss med hjälp av returformuläret som du finner som ett drop-down val under kontaktfliken i huvudmenyn.

Vi rekommenderar att skjortan skall knäppas och vara vänd ut och in under tvätt. Temperatur ställs in utifrån skjortans tvättråd (vanligtvis 40°). Torktumla inte plagget och vi rekommenderar även en kort centrifugering.

Häng den blöta skjortan på en galge och sträck försiktigt i sömmarna för bästa resultat.

Mer om hur du sköter dina plagg på bästa sätt finner du under ”OM VÅRA SKJORTOR” i huvudmenyn.

Returer

Önskar du att byta din mottagna vara mot en annan måste den alltid skickas åter i sin originalförpackning och returneras i samma skick som den mottagits. Vi står alltid för returkostnaden och du som kund är ansvarig för varan tills den når vårt lager.
För att byta din vara väljer du ”Returer” i huvudmenyn och fyller sedan i formuläret. Vi kommer inom 24 timmar att besvara ert mail och om returen är godkänd av vår support utifrån våra Allmänna villkor meddelas du detta och kan då returnera din vara. Du kommer då att återbetalas för det du önskar byta och kan lägga en ny beställning.

Vid ånger av en vara ska den alltid förpackas i sin originalförpackning och returneras i samma skick som den mottagits. Vid retur av en vara står Bardvier för returfrakten och kommer då att skicka en retursedel till er försedd med rätt returadress. Bardvier står för kostnaden och du som kund är ansvarig för varan tills den når vårt lager.

För att ångra ditt köp väljer du ”Returer” i huvudmenyn och fyller sedan i formuläret. Vi kommer inom 24 timmar att besvara ert mail och om det ångrade köpet är godkänt av vår support utifrån våra Allmänna villkor meddelas du detta och kan då skicka tillbaka varan/varorna till oss.

Skulle vi inte godkänna returen utifrån våra Allmänna villkor, som ni godkänt i samband med ert köp kommer ni att meddelas detta tillsammans med anledningen för avslaget.

Om en vara vid mottagandet är trasig ber vi er att meddela detta till oss omgående. Det gör du genom att välja ”Retur” och fylla i formuläret. Vid reklamation ber vi er att noggrant och utförligt beskriva felet på varan i meddelanderutan. Vi kommer inom 24 timmar att besvara ert meddelande.

Vid reklamation av en vara står Bardvier för returfrakten och kommer då att skicka en retursedel till er försedd med rätt returadress. Den är förbetald och den skriver du ut och klistrar på försändelsen. Efter att vi har mottagit er retur och granskat varan kommer vi att skicka ut en ny likadan vara till er. Önskar ni att få pengarna tillbaka i samband med en reklamation kommer återbetalning att ske först efter att vi har granskat ärendet.

Skulle vi inte godkänna er reklamation utifrån våra Allmänna villkor, som ni godkänt vid ert köp, kommer ni att meddelas detta och kan då välja att återta varan mot fraktkostnad.

Övriga frågor

Ditt ordernummer finner du i den orderbekräftelse vi skickade till dig i samband med din beställning. Ditt ordernummer finner du även som inloggad på ”Mitt konto”.

När ditt postombud har mottagit din vara/varor, kommer de ligga i 14 dagar. Under denna tid kommer ni att få kallelser om att hämta ut ert paket. Väljer ni att inte hämta ut ert paket och det att gå i retur till oss kommer vi att debitera er med 150kr i enlighet med våra Allmänna villkor som ni godkänt i samband med ert köp.

Önskar ni göra någon form av förändring i er beställning ber vi er att omgående maila oss på support@bardvier.com. Tänk på att ange ert ordernummer vid kontakt med vår support.

Om beställningen redan har hunnit lämna vårt lager kan vi inte avbryta eller ändra den. Det smidigaste för er är att hämta ut paketet och skicka det i retur. Mer om vad som gäller vid retur och hur returer går till hittar du under våra Allmänna Villkor eller under respektive returalternativ i vår FAQ. Har ordern inte hunnit lämna vårt lager kommer vi att kunna möta era önskemål.

Om ni mottagit en leverans från oss och det saknas en vara ber vi dig att logga in under ”Mitt konto” och kontrollera så att varan verkligen är beställd. Är varan registrerad i beställningen men saknas i leveransen ber vi er att kontakta oss på support@bardvier.com så skickar vi omgående ut en ny vara. Ange alltid ert ordernummer vid kontakt med vår support.

Om ni mottagit en leverans från oss med fel innehåll ber vi dig att logga in under ”Mitt konto” och kontrollera att beställningen är rätt registrerad. Är varan registrerad i beställningen men saknas i leveransen ber vi er att välja ”Returer” i huvudmenyn och fyller sedan i formuläret och väljer ”Fel vara vid leverans”.

Vi kommer inom 24h att besvara ert mail och om ärendet godkänns av vår support utifrån våra Allmänna villkor meddelas du detta och finner då en retursedel bifogad i mailet. Retursedeln är försedd med rätt adress och den skriver du ut och klistrar på försändelsen. Vid felleverans av en vara står Bardvier för returfrakten, retursedeln ni mottar är förbetald.

Vid retur av en vara ska den alltid förpackas i sin originalförpackning och returneras i samma skick som den mottagits.